Υπηρεσίες

Εργασίες σε ύψος

Η ActivePoint προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με εφαρμογή σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων των βιομηχανικών εγκαταστάσεων, των δομών τηλεπικοινωνιών, των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών, της βιομηχανίας ανεμογεννητριών και άλλων πολλών. 

Χρησιμοποιώντας μεθόδους εργασίας κυρίως με  πρόσβαση με σχοινί, παρέχουμε ασφαλείς και αξιόπιστες υπηρεσίες με σημαντικά πλεονεκτήματα για τους συνεργάτες μας, όπως:

  • Ασφάλεια

  • Χαμηλό Κόστος

  • Σύντομη παράδοση έργου

Επισκευή και επιθεώρηση φτερών σε Ανεμογεννήτριες

Η Active Point είναι κορυφαία εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει τις υπηρεσίες της σε κατασκευαστές και ιδιοκτήτες ανεμογεννητριών από το 2010 σε διάφορους τομείς.

Επιθεώρηση φτερών (Οπτικός έλεγχος & tap test)

Συντήρηση και επισκευή Φτερών ( επιφανειακές έως δομικές ζημιές)

Βελτιώσεις φτερών (προστασία από διάβρωση L / E, αντιολισθητικές επενδύσεις)

Συντήρηση και επισκευή Πυλώνων (εσωτερική και εξωτερική απολύμανση με πετρέλαιο- εσωτερικός καθαρισμός από λάδια , απομάκρυνση σκουριάς & βάψιμο)

Εγκατάστασή συστημάτων για προστασία από κεραυνούς και επισκευή τους.
 
Η Active Point είναι αναγνωρισμένη και πιστοποιημένη για επισκευές πτερυγίων από τη Siemens-Gamesa και έχει εργαστεί για τη Siemens-Gamesa εκτός από την Ελλάδα και στη Φινλανδία, την Ουγγαρία και την Τουρκία.

Το Active Point διαθέτει έξι ομάδες εργασίας που παρέχουν γρήγορες λύσεις στους πελάτες
 

Ασφαλής πρόσβαση με σχοινί

Στην Active Point η ασφάλεια είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας.

Οι τεχνικοί μας είναι έμπειροι στις τεχνικές για  Πρόσβαση με σχοινιά σε πολλά και διαφορετικά πεδία εργασίας .Όλοι μας οι τεχνικοί είναι πιστοποιημένοι από τον διεθνή οργανισμό IRATA.

Τα μέλη των τεχνικών ομάδων μας είναι εκπαιδευτές για εργασία σε ύψος  και διάσωσης, ενημερωμένοι πάντα με τις πιο πρόσφατες διαδικασίες τεχνικών, τεχνολογιών και διαδικασιών ασφάλειας.

Ο εξοπλισμός ασφαλείας που χρησιμοποιείτε είναι πιστοποιημένος κατά τα πρότυπα EN και όπου υπάρχει δυνατότητα έχει και έγκριση κατά UIAA. Για τον εξοπλισμό Διατηρούνται αρχεία επιθεώρησης και ελέγχονται πριν και μετά από κάθε χρήση.

Για οποιοδήποτε σύστημα αγκύρωσης υπάρχει  πάντα και δευτερεύον σύστημα ασφαλείας ώστε σε περίπτωση αστοχίας του κύριου συστήματος να διασφαλιστεί η ασφάλεια στην εργασία .

Η πρόσβαση με σχοινιά έχει γίνει πλέον εξαιρετικά αποτελεσματική και αξιόπιστη υπηρεσία στον κλάδο της αιολικής ενέργειας παγκοσμίως.

Το ιστορικό για το HSE είναι διαθέσιμό στους πελάτες μας.
 

Προστασία από πτώση

Η Active Point Industrial προσφέρει μια πανελλαδική υπηρεσία που ειδικεύεται στην προστασία από πτώσεις. 

Το εύρος των υπηρεσιών μας συμπεριλαμβάνει από το σχεδιασμό , τη διανομή μέχρι και την εγκατάσταση λύσεων υψηλού επιπέδου για πρόσβαση και προστασία σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας. Με τις προσαρμοσμένες μας  υπηρεσίες σχεδιασμού, μπορεί να διασφαλιστεί ότι η ασφάλεια των εργαζομένων ακόμα και στις πιο επικίνδυνες καταστάσεις είναι διασφαλισμένη.

Ως αντιπρόσωποι πολλών κατασκευαστικών εταιρειών όπου ειδικεύονται σε εξοπλισμό για πρόσβασης σε ύψος με ασφάλεια διαθέτουμε και την τεχνογνωσία αλλά και το κατάλληλο εξοπλισμό για ασφαλή εργασία σε ύψος. Σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία στα συστήματα πτώσης μπορούμε να αναπτύξουμε λύσεις προστασίας πτώσης για εσάς από το αρχικό στάδιο σχεδιασμού μέχρι και της τακτικής τους συντήρησής μετέπειτα. 

Η Active Point Industrial προσφέρει:
- Συμβουλευτική για προστασία από πτώσεις
- Σχεδιασμός εγκαταστάσεων και σημείων αγκυρώσεων για προστασία από πτώση.
- Προμήθεια εξοπλισμού Μέσων Ατομικής Προστασίας από Πτώση.
- Ετήσια παρακολούθηση και επιθεώρηση των συστημάτων προστασίας από πτώσεις ή του προσωπικού εξοπλισμού.

 

Επιθεώρηση ΜΑΠ

Η Active Point έχει εξειδικευμένους και πιστοποιημένους επιθεωρητές τεχνικούς για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στον έλεγχο των ΜΑΠ. 

Ο εργαστηριακός έλεγχος γίνεται από τους τεχνικούς μας σε ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο , με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για επιθεώρηση και επισκευή των ΜΑΠ. Μερικοί από τους τεχνικούς μας έχουν εξουσιοδότηση επίσης από μεγάλες εταιρείες όπως η Kong, Protekt, Honeywell, Mittelmann, για να επιθεωρήσουν περίπλοκους μηχανισμούς όπως συστήματα διάσωσης, επανατυλιγόμενων ανακοπτών και γραμμών ζωής.