ΜΑΠ

Η εταιρία ACTIVE POINT AEBE είναι ένας από τους κύριους προμηθευτές ειδικού εξοπλισμού για εργασίες σε ύψος και διάσωση από ύψος στην Ελληνική αγορά. Για περισσότερα από 20 χρόνια δραστηριοποιείται με επιτυχία στην εμπορία ειδικού εξοπλισμού, στηριζόμενη στη μεγάλη εμπειρία κι εξειδίκευση των στελεχών της.


Πιο συγκεκριμένα, η Active Point αντιπροσωπεύει και εισάγει όλη τη γκάμα Μέσων Ατομικής Προστασίας εργαζομένων (ΜΑΠ) και συστημάτων ασφάλειας και προστασίας από πτώση. 

Με κατασκευαστές όπως οι  PROTEKT, BEAL, PETZL, SINGING ROCK, MITTELMANN, XTIRPA, IKAR GmbH, HONEYWELL - SOLL, KONG, CLIMBING TECHNOLOGY,  ROCK HELMETS κ.α, καλύπτει κάθε ανάγκη βιομηχανικών ΜΑΠ και συστημάτων μόνιμης εγκατάστασης LIFELINES για προστασία από πτώση. 

Με την μεγάλη της εμπειρία κι εξειδίκευση μπορεί να σχεδιάσει εξ αρχής μία σύνθεση διαφόρων υλικών προκειμένου να ταιριάξει στις ειδικές απαιτήσεις μιας βιομηχανίας ή ενός project. Αυτό αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα της Active Point έναντι των ανταγωνιστών της. 
Επίσης, παρέχουμε Υπηρεσίες Ετήσιας Επαναπιστοποίησης ΜΑΠ για όλα τα είδη.

Όλα τα μέλη της ομάδας πωλήσεων έχουν εμπειρία ως τεχνικοί για εργασίες σε ύψος και διάσωση με πιστοποιήσεις IRATA – GWO και εμπειρία χρήσης σχεδόν όλων των ειδών που προτείνουμε στους πελάτες μας. 
Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουμε ότι οι προτάσεις εξοπλισμού που κάνουμε ανταποκρίνονται στις πρακτικές ανάγκες της καθημερινότητας των εργαζομένων σας.

Οι εταιρείες που συνεργαζόμαστε
Mittelmann Logo.png
Beal logo2.png
Climbing Logo.jpg
Xtirpa logo.png
IKAR Logo1.png
Rock Logo2.jpg